Velvære og sportsmassage Amager - V/ Morten Knak Hansen
Massagen
Metode
Vi tilpasser altid massagen efter dine behov og efter spændingsgraden i dine muskler.Når muskulaturen er varmet op, behandles der med dybdegående massage. Spændingerne arbejdes væk med solide og dybe massagegreb, der samtidig suppleres af akupressur, triggerpunkt-massage og udspænding.I det omfang du har behov for det bliver du instrueret i udspændings- og træningsøvelser, der vil gavne dit udbytte af massagen i tiden efter behandlingen.  
 
Videre forløb
Efter endt behandling vil vi vejlede dig i det videre forløb - om der er behov for flere behandlinger eller om din tilstand af velvære kan opretholdes på andre måder. Hvis du har meget spændt muskulatur anbefales et forløb på et par uger, hvor du får behandling 2-3 gange om ugen. Alt efter om der er tale om spændinger eller behandling ovenpå et skadesforløb.Med baggrund i min uddannelse som fysiurgisk massør og fodboldtræner med uefa A licens vil du kunne få vejledning i træning, øvelser og i ergonomi i din hverdag og arbejdsdag.
 
Hjemmebehandlinger
Et tilbud til dig, der har svært ved at finde tid til at komme afsted hjemmefra til behandlingen. Briksen bringes til dig, og det kan også være en mulighed at samle venner eller familie til behandling hos dig.
 
Ring nu og bestil tid eller lav en forespørgsel på 28887921 
SiteBuilder drevet af  Vistaprint