Velvære og sportsmassage Amager - V/ Morten Knak Hansen

Der er ledige tider i denne uge 
 
Velkommen til velvære og sportsmassage Amager
Vi tilbyder fysiurgisk massage og velvære massage som virker afstressende og giver ny energi til krop og sjæl . I alle behandlinger fokuseres der på hele personen og på at skabe størst mulig balance i krop og sind. Hos os er du i gode hænder. Du bliver behandlet af  veluddannede massører, der kan tage fat under massagen.
 
Behandlerne
Mit navn er Morten Knak Hansen og jeg er uddannet fysiurgisk massør. Jeg driver Velvære og sportsmassage Amager og er den ene af to massører på Klinikken, Jeg har lægeeksamineret eksamen i anatomi og fysiologi . Jeg er massør med speciale i idræts og arbejdsskader. Derudover har jeg en  række uddannelser indenfor  genoptræning, personlig træning og  træningsrådgivning,Samt en masse andre behandlingsformer og det er kombinationen af alle disse som giver mig redskaberne til en finde de rigtige løsninger til at kurrere de forskellige skader og skavanker.

Per Reckendorff:
Per er ligeledes Uddanet Fysiurgisk massør med med speciale i idræts og arbejdsskader. Per har stået i mesterlære på klinikken, hvilket har givet ham en enorm ballast og viden som gør ham i stand til at behandle og kurere stort set alle skader og skavanker.

Derfor er du uanset behandler, sikker på at få kvalificeret vejledning og behandling hos Velvære og sportsmassage Amager
.
 
 
 
Massage amager
Hvor ligger Velvære og Sportsmassage Amager
 
Amager Boulevard 118
2300 København S
 
Det er nemt at komme til massage amagerbrogade er 50 meter væk og bus  5A   kører lige til døren
 
 
Gode grunde til at få massage
Massage løsner spændinger i dine muskler, giver dig dybere kropskontakt og øger musklernes evne til at reparere sig selv. Når din krop udsættes for overbelastning, så virker en fysiurgisk massage afspændende, så musklerne fremadrettet er bedre i stand til at klare de udfordringer de udsættes for, uanset om det er graviditet, arbejde, sport eller andet. Under og efter en behandling giver jeg personlig vejledning i øvelser, afspænding og hensigtsmæssig brug af kroppen. Vejledningen gør dig i stand til at bryde bevægelsesmønstre, som skaber spændinger og smerte eller  giver dig konkrete øvelser for styrke, smidighed eller udholdenhed. Jeg fokuserer på at fjerne de spændinger der er opstået og derefter på hvordan du fremadrettet undgår at få spændinger igen.
SiteBuilder drevet af  Vistaprint